Joana Andrêa Soares Amaral
|
|
Data da última atualização
»Last update
:
26/01/2010 |
Dados pessoais (Personal data)
Nome completo
Full name |
Joana Andrêa Soares Amaral |
Nome em citações bibliográficas
Quoting name |
Amaral, Joana Andrêa Soares |
Graus Académicos
(Academic Degrees)
Produção científica, técnica e artística/cultural
(Scientific, technical and artistical/cultural
production)
Artigos em revistas sem arbitragem científica Papers in periodics without scientific refereeing |
1. |
Costa, J.; Amaral, J.S.; Mafra, I.; Oliveira, M.B.P.P.. 2011. "Refining of Roundup ReadyW soya bean oil: Effect on the fatty acid, phytosterol and tocopherol profiles", European Journal of Lipid Science Technology, 1: 528 - 535. |
|
|
|
2. |
Costa, J.; Mafra, I.; Amaral, J.S.; Oliveira, M.B.P.P. 2010. "Monitoring genetically modified soybean along the industrial soybean oil extraction and refining processes by polymerase chain
reaction techniques", Food Research International, 1: 301 - 306. |
|
|
|
3. |
Amaral, J.S.; Valentão, P.; Andrade, P.B.; Martins, R.C.; Seabra, R.M.. 2010. "Phenolic composition of hazelnut leaves: Influence of cultivar, geographical", Scientia Horticulturae, 1: 306 - 313. |
|
|
|
4. |
Soares, S.; Amaral, J.S.; Mafra, I.; Oliveira, M.B.P.P.. 2010. "Quantitative detection of poultry meat adulteration with pork by a duplex PCR assay", Meat Science, 1: 531 - 536. |
|
|
|
5. |
Soares, S.; Mafra, I.; Amaral, J.S.; Oliveira, B.M.P.P.. 2010. "A PCR assay to detect trace amounts of soybean in meat sausages", International Journal of Food Science and Technology, 1: 2581 - 2588. |
|
|
|
6. |
Amaral, J.S.; Casal, S; Seabra, R.M.; Oliveira, M.B. P. 2006. "Effects of Roasting on Hazelnut Lipids", Journal of Agricultural and Food Chemistry, 54: 1315 - 1321. |
|
|
|
7. |
Valentão, P.; Areias, F.; Amaral, J.; Andrade, P.; Seabra, R.. 2000. "Tetraoxygenated Xanthones from Centaurium erythraea", Natural Product Letters, 1: 319 - 323. |
|
|
|
Outra produção científica Other scientific production |
1. |
Costa, J.; Fernandes, T.J.R; Mafra, I.; Amaral, J.S.; Oliveira, M.B.P.P. 2010. "Soybean DNA extraction from blended refined vegetable oils". Sem local: Sem publicadora definida. |
2. |
Mafra, I.; Amaral, J.S.; Oliveira, M.B.P.P.. 2009. "DETECTION OF SEVEN GENETICALLY MODIFIED MAIZE EVENTS IN FOOD PRODUCTS ON THE PORTUGUESE MARKET". Angra do Heroísmo: Sem publicadora definida. |
3. |
Amaral, J.S.; Soares, S.; Mafra, I.; Oliveira, M.B.P.P. 2009. "Polymerase chain reaction for the detection of allergens: the case of soybean in processed meat products". Angra do Heroísmo: Sem publicadora definida. |
4. |
Soares, S.; Amaral, J.S.; Mafra, I.; Oliveira, M.B.P.P. 2009. "Species identification in heat processed meat products". Angra do Heroísmo: Sem publicadora definida. |
5. |
Costa, J.; Mafra, I.; Amaral, J.S.; Oliveira, M.B.P.P. 2009. "Transgenes monitoring in an industrial soybean oil processing by conventional and real-time polymerase chain reaction". Angra do Heroísmo: Sem publicadora definida. |
6. |
Mafra, I.; Amaral, J.S.; Soares, S.; Oliveira, M.B.P.P.. 2009. "Real time polymerase chain reaction for the quantitative detection". Vilamoura: Sem publicadora definida. |
7. |
Amaral, J.S.; Mafra, I.; Soares, S.; Oliveira, M.B.P.P. 2009. "SYBR Green I Real-time polymerase chain reaction as a tool to detect poultry’s meat adulteration with pork’s meat". Vilamoura: Sem publicadora definida. |
8. |
Sousa, S.C.; Mafra, I.; Silva, C.S.F.; Amaral, J.S.; Oliveira, M.B.P.P.. 2008. "Development of molecular biology techniques for the detection of genetically modified organisms in maize food products". Porto: Sem publicadora definida. |
9. |
Rocha, J.; Mafra, I.; Carvalho, M.; Amaral, J.A.; Oliveira, M.B.P.P. 2008. "Detection of authorized genetically modified maize events: Participation in an inter-laboratorial study.". Porto: Sem publicadora definida. |
10. |
Amaral, J.S.; Seabra, R.M.; oliveira, M.B.P.P.. 2008. "WALNUT AS A POTENTIAL NATURAL ANTICHOLESTEROLAEMIC AND A SOURCE OF ANTIOXIDANT COMPOUNDS". Sem local: Sem publicadora definida. |
11. |
Amaral, J.S.; Casal, S.; Seabra, R.; Oliveira, B.P.P.. 2007. "INFLUÊNCIA DA TORRA DE AVELÃS NA SUA COMPOSIÇÃO EM VITAMINA E". Sem local: Sem publicadora definida. |
12. |
Amaral, J.S.; Cunha, S.C.; Neves, N.; Oliveira, B.P.P; Seabra, R.M.. 2005. "Determinação do perfil de triacilgliceróis das nozes". Sem local: Sem publicadora definida. |
Indicadores de produção
(Production indicators)
Produção científica
Scientific production |
Produção científica Scientific production |
19 |
Artigos científicos em revistas Papers in periodics |
7 |
Sem arbitragem científica Without scientific refereeing |
7 |
Outros tipos de produção científica Other scientific production |
12 |
Visualizações do curriculum [
1192
]
|
Página gerada pela Plataforma de Curricula DeGóis promovida pela FCT e pelo Gávea/DSI/UM
em
11-01-2021
às
23:51:37
|
Plataforma de Curricula DeGóis: http://www.degois.pt/ | Icons by Axialis Team |
|